Marith’s weblog

Een bijzonder verhaal van een bijzondere meid

  • Hallo allemaal.

    Ik ben Marith.    Veel en veel eerder dan iedereen verwachtte. heb ik de buik van mijn Mama moeten verlaten. Het was niet meer zo knus en gezellig bij mama. en dus heeft de dokter mij met mijn vliezenhuisje nog om mij heen op 30 december 2005 om 18.27 op de wereld geholpen. Zo klein en vatbaar als ik ben wordt ik nu al een pittige tante genoemd. En Papa & Mama zullen de leuke en minder leuke verhaaltjes over mij bijhouden

Update maand September en Oktober

Posted by Papa en Mama op 17 oktober 2008

Pfff eindelijk weer ’s word het mij gegund om een logje te maken.

Met Marith gaat het goed,behalve dat ze nu een flinke neus-luchtwegen verkoudheid heeft en ons weer heerlijke avonden en nachten bezorgd,waarbij de wasmachine overuren draait door het overgeven van slijm wat ze doet en werkelijk alles zit dan onder.
Maar verder is ze een opgewekte peuter die heel erg in de peuterpuberteit zit :-).

Inmiddels hebben we een intake gesprek gehad bij “De Cirkelboog”, en ondanks dat we al heel wat formulieren hadden ingevuld en extra aanvullende info over Marith’s kinderteam onderzoeken hadden meegenomen kregen we toch nog 2 dikke stapels formulieren mee naar huis.1 voor aanvraag AWBZ-indicatie en 1 voor de admin van “De Cirkelboog”.
En dat werd dus flink nazoeken want er staan vragen in waarbij ik blij ben dat ik het meeste via het boekje van het consulatie-buro kon nazoeken,maar ook vragen die uit haar medisch dossier moesten komen.

Gelukkig heb ik die uit Zwolle zelf opgevraagd (voor mijn eigen verwerkingsproces),dus na ff napluizen konden we op de medische vragen ook een antwoord geven.
We hebben een rapportage van “De Cirkelboog” terugontvangen en daar kwam eigenlijk hetzelfde uit als van het kinderteam.Waar HJ en ik wel van schrokken was de verwachte maand wanneer Marith naar “De Cirkelboog”mocht. N.L. pas in Maart 2009!

Dat betekent dus dat de belasting voor ons als ouders nog niet minder word,maar juist meer.
Want behalve Fysio en Ergo moet ik nu ook 1x per week met Marith naar Logopedie.
Daarnaast hebben HJ en ik ook nog onze eigen medische afspraken dus het is nog steeds op tenen loperij.

Marith vind logopedie wel leuk.Alles word via spel met haar geoefend en ook niet langer dan 30 minuten.
Zo heeft ze al een paar nieuwe woorden en de gebaren erbij geleerd,maar omdat Marith nog jong is gebruikt ze de ene keer een gebaar en de andere keer een woord.

Ach alles komt wel goed.
We zijn overal op tijd bij,want alle instellingen die we tot nu toe van binnen hebben gezien zijn niet eens voorbereid op zo’n jong meisje.(Vragenlijsten etct is dat duidelijk te merken).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: